Fika med mig

Från det jag klev in i politiken i valet 2002 som Kommunfullmäktigekandidat har det enkla mötet över en kopp och samtalet med människor stått i centrum. Det ger energi, nya perspektiv och utvecklar mig som politiker. Då som kommunfullmäktigeledamot och miljönämndens ordförande hemma i Luleå, idag som riksdagsledamot och migrationspolitisk talesperson för Socialdemokraterna.

Vill du inför valet lära känna mig och socialdemokratisk politik bättre? Tycker du också att det är intressant att tillsammans med andra diskutera framtidens utmaningar och hur vi bäst bygger ett bättre Sverige för alla? Gillar du redan mina åsikter, men vill övertyga dina vänner? Då är Fika med Fredrik rätt aktivitet för dig.

Vi kan träffas på ett fik eller än bättre hemma hos dig, dit du bjuder dina vänner och mig för att tala politik. Bjud in mig till ett kvällsfika, ett frukostmöte eller varför inte After worken med dina kollegor. Fixa en tebjudning med gamla vänner, ett måndagsfika med föräldragruppen, fredagsbullen på jobbet eller en förfest i studentkorridoren.

Du samlar ihop minst 5 personer och fixar en lokal.

Jag kommer laddad för ett samtal kring frågor som utbildning, klimat och jämställdhet eller om det är något speciellt ämne du vill att jag ska beröra.

Maila fredrik.lundh.sammeli@riksdagen.se när du bestämt dig för ett fika eller ifall du har några funderingar.